Floris deel 8 De dolende ridder

Het is bijna niet te geloven en voor zover ik weet is me dit nog niet eerder overkomen. Terwijl deel 7 van de serie Floris de minstreel nog gedrukt moet worden, ben ik al begonnen aan  deel 8: De dolende ridder. Over de inhoud van dit deel verklap ik behalve de titel nog niets, want dan weet je al een beetje hoe deel 7 afloopt. De inleiding en het eerste hoofdstuk van dit nieuwe boek heb ik klaar. De komende dagen hoop ik ermee verder te gaan.

Daarnaast heb ik de afgelopen weken ook gewerkt aan een verrassing. Als alles volgens plan verloopt, horen jullie daar in september meer over …
Nog even geduld dus!

Janwillem

12 antwoorden op “Floris deel 8 De dolende ridder”

  1. Hallo Pieter,

   Fijn dat je mijn boeken leuk vindt. Binnen nu en een paar weken komen er weer nieuwe boeken uit, dus dat wordt hopelijk weer genieten.

   Veel leesplezier.

   Janwillem Blijdorp

 1. de boeken zijn echt leuk.
  al heb ik alleen nog maar deel 1,2 gelezen, ik ben echt benieuwd!
  groetjes van Johannes Spiker

 2. Hallo jan willem,

  Ik wil u erg graag bedanken voor de boeken serie floris de minstreel. Dit zijn de eerste boeken waardoor ik ook echt van lezen begint te houden, dus heel erg bedankt.

  Ps. Komt er ook nog een deel 9 zo ja wanneer, want ik kan haast niet wachten.

  Mvg.
  Bob

  1. Hallo Bob,

   Fijn dat je door de serie Floris de minstreel van lezen begint te houden! Dat is het grootste compliment dat je als schrijver kunt krijgen.
   Het is de bedoeling dat deel 8 in het najaar van 2019 verschijnt, en deel 9 het jaar daarop. Maar ik moet de boeken moet ik natuurlijk nog wel schrijven …

   Veel leesplezier.

   Janwillem Blijdorp

   1. ik vind die boeken leuk en ik lees ze in een ruk uit ik heb 1 tot 6 en volgende week ga ik deel 7 kopen

  1. Hallo Menno,

   Deel 8 is inmiddels uit en in de winkel te koop. Momenteel ben ik al weer druk bezig met deel 9. Dit boek gaat waarschijnlijk: “De vijand uit het oosten” heten.

   Hartelijke groet,

   Janwillem Blijdorp

  1. Hallo Grietje,

   Het is de bedoeling dat deel 9 in de serie Floris de minstreel dit najaar verschijnt, vermoedelijk begin oktober. Tot nu toe zit er altijd een jaar tussen het verschijnen van de verschillende delen. Momenteel ben ik druk bezig met het schrijven van: De vijand uit het oosten. Als ik daarmee klaar ben, (waarschijnlijk in februari) moet het boek nog worden nagekeken, er moet een omslag worden gemaakt, enzovoort. Vandaar dat het nog maanden duurt nadat ik klaar ben schrijven voordat het boek in de winkel ligt.

   Alvast veel leesplezier.

   Hartelijke groet,

   Janwillem Blijdorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.