Bij jou op school

Janwillem Blijdorp te gast

Lijkt het je leuk als Janwillem Blijdorp een keer bij jou op school komt? Dat kan! Overleg met je juf of meester of ze Janwillem een keer uit willen nodigen. Hij komt dan wat vertellen over zichzelf, over de boeken die hij heeft geschreven en wat er allemaal bij komt kijken om schrijver te worden.

Zelf worden jullie eerst ook aan het werk gezet. Janwillem Blijdorp schrijft de helft van een verhaal, dat door jou en je klasgenoten wordt afgemaakt. De verhalen worden door de school naar de schrijver gestuurd, die dan samen met zijn vrouw bekijkt wie het verhaal het beste, leukste of origineelste heeft afgemaakt. Als hij op school komt krijgt in iedere groep de winnaar van de verhalenwedstrijd een prijs: een gesigneerd boek van de schrijver!

Zelf maakt Janwillem Blijdorp het verhaal ook af. Daarvan wordt een klein boekje gemaakt, dat alle leerlingen mee krijgen als aandenken, uiteraard met een handtekening van de schrijver. Zie jij dit ook helemaal zitten? Probeer het dan met je leerkracht te regelen. Sinds 2011 gebruikt Janwillem een beamer voor zijn presentaties.

 

Contact

Kijk op onderstaande webstekjes of stuur bericht aan de schrijver!
E-mail: C a J a B l ij d o r p (at) h o m e . n l

http://BibliothekenFlevoland.Nl/
http://BijbelBieb.Nl/
http://ChristelijkeBibliotheken.Nl/Boekrecensies/Recensies/Jeugd/
http://ChristelijkeKinderboeken.Nl/
http://DeBanier.Nl/
http://DePelgrim.Nl/
http://GebrKoster.Nl/
http://MediaEurope.com/
http://Scholieren.com/Boekverslagen/
http://Scholieren.Samenvattingen.com/Documenten/Auteur
http://UitgeverijMes.Nl/