Floris de minstreel deel 9 verschenen

Het is zover.

Het negende deel in de serie Floris de minstreel is verschenen.

Wil je meer weten over “De vijand uit het oosten”, klik dan gauw op de onderstaande afbeelding.

9

2 antwoorden op “Floris de minstreel deel 9 verschenen”

 1. Ik vind dit echt een superleuke serie en ik Ben superblij dat er een nieuw deel is uitgekomen!!! Love this books

  1. Hallo Gemma en alle andere liefhebbers van de serie Floris de minstreel,

   Fijn dat jullie de boeken over Floris en zijn vrienden mooi vinden.
   Inmiddels is de ruwe versie van deel 10 ook al klaar. Dit boek gaat waarschijnlijk: De schat van de Tempeliers heten.
   Het vervelende nieuws is dat dit het laatste deel in de serie is. Misschien is het daardoor wel het dikste boek geworden dat ik ooit heb geschreven. Per slot van rekening doet afscheid nemen vaak pijn en wil je het samenzijn zo lang mogelijk rekken. De reden dat ik stop met de serie is het feit dat ik anders waarschijnlijk in herhalingen zou vallen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit deel verschijn DV in het najaar van 2021.
   Het is de bedoeling dat ik, nadat ik een nieuw deel in de serie Joël en Jael en in de serie De jonge rangers heb geschreven, begin aan een nieuwe serie, die speelt in de tachtigjarige oorlog. Maar het zal nog wel tot 2022 duren voor het eerste deel in deze serie verschijnt.

   Ik wens jullie allemaal veel leesplezier, met mijn boeken en met die van andere schrijvers.

   Hartelijke groet,
   Janwillem Blijdorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.