De koelbloedige moordenaars

Goed nieuws!

De ruwe versie van deel 7 van Floris de minstreel is klaar. Na veel wikken en wegen heb ik het de titel: ‘De koelbloedige moordenaars’ gegeven. Het boek speelt zich helemaal af in Engeland, in de buurt van Stonehenge.

Met zo’n titel zullen jullie wel begrijpen dat Floris, Veerle, Dolf en Hillegonda de nodige spannende avonturen meemaken …

Het is de bedoeling dat het boek dit najaar in de winkels ligt. Nieuwsgierige lezers zullen dus nog even moeten wachten.

Janwillem

 

4 antwoorden op “De koelbloedige moordenaars”

 1. Beste Janwillem Blijdorp

  Kunt u mij een paar word-documenten doorsturen met een paar boeken van u? Dan kan ik ze ook lezen zonder ze allemaal te kopen. Ik heb er al wel een paar, maar dat is een beetje duur om ze allemaal te kopen. Graag zou ik de boeken van Dave Woods en Floris de minstreel willen hebben.

  Alvast bedankt.

  Vriendelijke groeten,

  Stefan

  1. Hallo Stefan,

   Helaas kan ik dat niet doen. Zowel de boeken als de bestanden zijn beschermd en de rechten daarvan heeft uitgeverij Koster. Afgezien daarvan is het niet de bedoeling dat iedereen zomaar over de bestanden kan beschikken. Als je de boeken wilt lezen, kun je ze lenen in de bibliotheek. Als de bibliotheek in jouw woonplaats ze niet heeft, is het altijd mogelijk ze van een andere bibliotheek aan te vragen.

   Veel leesplezier.

   Janwillem Blijdorp

 2. Heel spannend. Ik ben heel erg benieuwd. Ik vind het een goede titel. Dit boek staat hoog op mijn boekenlijst.

  Groetjes Elise

 3. ik heb oog in oog in de dood nog niet eens gelezen jammer genoeg wel hoop ik nou al op het volgende deel van deze perfecte schrijver mijn topfavoriet

  De vrager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.