30 jarig schrijversjubileum

Dit najaar is het 30 jaar geleden dat het eerste boek van Janwillem Blijdorp verscheen: “Kampeerders in de knel!” Om dit te vieren heeft hij voor de trouwe lezers een verrassing.

Vijf jaar geleden, bij het 25-jarige jubileum, konden de trouwe lezers van de avonturen van Remco en Marieke een PDF bestellen, met 12 korte verhalen over het Team. Bij voldoende belangstelling was het de bedoeling dat deze verhalen ook zouden worden gedrukt, maar tot nu toe is het daar niet van gekomen.

Nu, 5 jaar later, is er een tweede bundel verhalen beschikbaar, met de titel: Meer bijzondere ontdekkingen. Ook deze verhalen zijn gratis als PDF beschikbaar. Daarvoor hoef je alleen maar een aanvraag te doen door te reageren op deze Nieuwsflits.

Verder overweegt Janwillem van alle verhalen samen, in het totaal zijn het er 26, toch een echt boek te maken. Een dikke pil van meer dan 350 bladzijden met een harde kaft, net als alle andere delen uit de serie. Dit kan uiteraard alleen als er voldoende belangstelling voor is. Dit boek zal niet in de winkel te koop zijn, maar alleen bij Janwillem zelf. Het boek gaat € 17.50 kosten. Met de verzendkosten erbij komt het dan op ongeveer € 26.50.

De tweede verhalenbundel van 190 bladzijden stelt hij ook gratis voor de lezers ter beschikking als PDF-bestand. Ook de PDF van de eerste bundel mag je nog steeds bestellen.

Dat kan door te reageren op deze Nieuwsflits. Uiteraard worden je gegevens ditmaal niet op de site gepubliceerd. Geef in je reactie aan of je een PDF bestand wilt ontvangen, van deel 1 en/of 2, of een gedrukt exemplaar. Allebei mag natuurlijk ook. Als je een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, moet je natuurlijk wel je naam, adres, postcode en woonplaats vermelden. Je krijgt dan bericht als het boek gedrukt gaat worden.

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties!

11 antwoorden op “30 jarig schrijversjubileum”

 1. Hallo Janwillem,
  Ik ken je niet persoonlijk, alleen uit je boeken. Die heb ik met veel plezier gelezen, zowel je romans, als je jeugdboeken. Het Teamdossier wil ik nu graag volledig hebben, kan ik een pdf bestand krijgen? Misschien wil ik ook nog wel een gedrukt exemplaar, dan heb ik de serie compleet.

  Ik heb meer dan 40 jaar in het basisonderwijs gewerkt en ja, zo,n groep achters had ik ook wel gewild… En die groep van Bas en Charlotte… Wat zou dat fijn zijn! Ik geniet van de taal, van de tekeningen in jouw boeken. Komt er van “bouwers” ook een ebook?
  Hopelijk heb je nog veel inspiratie.
  Groet
  Tjallie Huisman

 2. hartelijk gefeliciteerd met uw 25 jaar schrijven!
  ik hoop dat u hiermee door blijft gaan

  groeten Arjen

 3. Gefeliciteerd met u 25 jaar schrijverschap.
  Ik hoop dat u nog veel meer boeken gaat schrijven

  Groetjes Thomas

  1. Thomas, bedankt voor je felicitaties. Het is inderdaad te hopen dat ik nog meer boeken mag schrijven. Op dit moment ben ik druk bezig met het achtste deel uit de serie Floris de minstreel.

   Vriendelijke groet,

   Janwillem Blijdorp

  1. Hallo Arjen,

   Wil je dit echt weten? Het is toch veel leuker als dit een verrassing blijft?
   Ik ga alleen verklappen dat een beslissing van Dolf een belangrijke rol speelt in deel 8 en dat Veerle en Floris pas in het laatste deel van de serie gaan trouwen. Tenminste, àls ze gaan trouwen …

   Net als alle andere lezers moet je dus nog geduld hebben tot augustus, september. Ik heb inmiddels 230 bladzijden geschreven en hoop het boek eind januari af te hebben. Daarna gaat het eerst naar een meelezende geschiedenisleraar, die kijkt of alle feiten historisch verantwoord zijn en naar mijn oudste zus, die zo goed mogelijk probeert de fouten uit het manuscript te halen.

   Ik snap heel goed dat je nieuwsgierig bent naar het volgende deel, maar meer dan één deel per jaar schrijven gaat echt niet.

   Hartelijke groet,

   Janwillem Blijdorp

 4. Ik zou die PDF graag ontvangen als dat nog mogelijk is. Team Dossiers is een van mijn favoriete series. Al geef ik toe dat ik door mijn eigen schrijfwerkzaamheden, niet veel aan lezen toekom momenteel. Vast bedankt en succes nog met uw verdere manuscripts!

  Met vriendelijke groet.
  Michel

 5. Hartelijk gefeliciteerd met het 25-jarig schrijversjubileum!
  Dave Woods vind ik ongeëvenaard, maar Teamdossier vind ik ook heel goed. Daarom ben ik heel benieuwd naar “Bijzondere ontdekkingen”. Kan ik het boek als pdf bestand krijgen?
  Hartelijke groet,

  Wim de Haan

  1. Beetje laat misschien…

   Maar nog van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

   Het eerste deel van de serie van remco en marieke kreeg ik toen ik 12 werd in 1999. Inmiddels de hele serie compleet. Gelezen en al talloze keren opnieuw gelezen..

   Ook de serie van floris de minstreel sparen mn man en ik nu. Vooral bij mn man favoriet.

   En we hopen de boeken uiteraard te bewaren voor onze 3 kinderen.

   Graag zou ik ook het pdf bestand ontvangen

   Met vriendelijke groet, Heidi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.