Zojuist verschenen: De koelbloedige moordenaars

Vandaag is het zevende deel van Floris de minstreel verschenen.

Goed nieuws dus voor de fans die daarop zitten te wachten. Het is weer een heerlijk dikke pil geworden van 374 bladzijden, net zo dik als deel 6.

Meer informatie over De koelbloedige moordenaars vind je door op de afbeelding te klikken.

Alvast veel leesplezier

Janwillem Blijdorp

7 antwoorden op “Zojuist verschenen: De koelbloedige moordenaars”

 1. Beste meneer Blijdorp,

  Ik heb het boek in huis. Ik heb al een beetje door het boek gebladerd. U heeft een wijs woord geschreven in het nawoord. Er is er maar Één die wij moeten volgen en dat is de Here Jezus.

  Groetjes Elise

  1. Hallo Elise,

   Mooi dat je deel 7 van Floris inmiddels in huis hebt.
   Dat we alleen Jezus moeten volgen probeer ik in al mijn boeken op de een of andere manier te laten doorklinken, hopelijk zonder dat dit er al te dik bovenop ligt. Ik probeer de personen in mijn verhalen zo echt mogelijk te maken, met hoogte- en dieptepunten, ook in hun geloofsleven. Omdat de mensen in de Middeleeuwen het geloof heel anders beleefden dan wij nu, komt het voor dat Floris, Veerle, Dolf en Hillegonda soms dingen doen, zeggen of denken die niet in ons hoofd zouden opkomen. Maar ook voor hen geldt dat ze zich afhankelijk weten van hun Vader in de hemel. Deze wetenschap is gelukkig niet aan tijd of plaats gebonden!
   Veel leesplezier.

   Janwillem Blijdorp

   PS
   Volgende week hopen Floris en zijn vrienden voor het eerst “De dolende ridder” te ontmoeten … Met verstrekkende gevolgen …

 2. Ik weet niet waar ik het anders moet neerzetten. Pas vond ik in de kringloopwinkel deel 2 en deel 6 van de serie over koos willem en johan. Eerste druk. Grappig he. Het is voor mij een sport boeken te zoeken die niet zou gauw meer in de winkel te koop zijn of extra moeite te sien voor bepaalde boeken.

 3. Hi Janwillem

  U zei dat u nog een verrassing voor de lezers had misschien. Weet u al of dat door kan gaan

  Thomas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.