Nieuwe boeken!

Vandaag zijn zowel deel 6 van Floris de minstreel: ‘Oog in oog met de dood’ als deel vier van Dave Woods: ‘Revolutie’ verschenen. Twee totaal verschillende boeken. Het ene boek speelt in het verleden, het andere in de toekomst.

‘Oog in oog met de dood’ heeft maar liefst 374 bladzijden en is het dikste boek Janwillem tot nu toe heeft geschreven!

Heel veel leesplezier.

4 antwoorden op “Nieuwe boeken!”

 1. beste Janwillem Blijdorp,
  ik vind het boek “Oog in oog met de dood” een spannend en heel leuk boek .
  Ik vond het stukje bij Bloody Henry super spannend.
  Maar ik geef het boek een 10!!

  met vriendelijke groet,
  Anne-Marije

  1. Hallo Anne-Marije,

   Leuk dat je “Oog in oog met de dood”spannend vindt! Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een serie spannende boeken! Ik hoop dat je ook mijn andere boeken met veel plezier hebt gelezen of gaat lezen. En als je al mijn boeken uit hebt, zijn er gelukkig nog heel veel andere schrijvers die spannende boeken schrijven. Want lezen is en blijft het leukste dat er is.

   Groetjes,
   Janwillem Blijdorp

 2. Beste meneer Blijdorp,

  U vroeg op uw website een idee voor een nieuwe serie.
  Ik weet wel wat: Zou u uw nieuwe serie over de 1e wereldoorlog willen doen waarin het boek 2 hoofdpersonen zijn en waar er een bij de Duitsers en de andere bij de Nederlandse soldaten hoort?

  groetjes
  Arjen Siebelink

  1. Hallo Arjen,

   Fijn dat je met me meedenkt!
   Een serie over de Eerste Wereldoorlog is best een goed idee, maar dan zou je die in België moeten laten spelen, want Nederland was tijdens die oorlog neutraal. We hadden er uiteraard wel last van, maar vochten zelf niet mee.

   Eerlijk gezegd zou ik het lastig vinden daarover te schrijven, omdat het dan echt een gruwelijk verhaal zou worden. In die oorlog vochten de Duitsers en de Fransen met de Engelsen en andere landen vooral in loopgraven en daar gebruikten ze de meest afschuwelijke vernietigingswapens, zoals gifgas.

   Gelukkig heb ik inmiddels zelf al een onderwerp voor een nieuwe serie bedacht, die in Afrika gaat spelen. Meer wil ik er voorlopig nog niet over verklappen.

   Vriendelijke groet,

   Janwillem Blijdorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.