Nieuwe boeken in 2024

Net als andere jaren is het de bedoeling dat er ook in 2024 weer drie nieuwe boeken uitkomen.

Allereerst het tweede deel in de serie: B&B Weltevree.

In Vreemde gasten in de B&B maken vooral de kinderen zich druk over het feit dat er in verschillende dorpen op de Veluwe wordt ingebroken. Altijd bij mensen die niet thuis zijn. De politie heeft er geen idee van wie er achter de inbraken zit. Zijn het misschien gasten uit de B&B Weltevree?

In het derde deel van de serie Opstand in de Lage Landen, kunnen we lezen dat het de watergeuzen niet echt voor de wind gaat. Op de Waddeneilanden worden ze belaagd door de Spanjaarden en in Engeland zijn ze ook niet langer welkom. Goede raad is duur!

Hoe het Gerlof, zijn vader Fokko, kapitein Coenraad en alle anderen vergaat, is vanaf dit najaar te lezen in: Geus tegen wil en dank.

Het derde boek dat dit jaar DV verschijnt is het eerste deel uit een nieuwe serie: Het Trias Project. In Strijd tegen het kwaad is niet alleen te lezen hoe het Trias Project tot stand komt, maar ook wat de eerste actie van Nick, Tom en Melanie is om de wereld een klein beetje beter te maken.

Deze thriller is bedoeld voor Young Adults, dus jongeren vanaf een jaar of veertien.

Janwillem is klaar met het schrijven met de ruwe versie van deze drie manuscripten en kan vanaf nu weer gaan nadenken over de vervolgdelen in de verschillende series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.