Het gif van de slang

Het zijn spannende tijden, voor iedereen. Ik hoop oprecht dat het corona virus aan alle deuren van de lezers van mijn boeken is voorbijgegaan.

Toch gaat het leven, ondanks die crisis, gewoon door. En net als andere jaren heb ik mijn voorjaarsvakantie weer gebruikt om een nieuw, spannend boek te schrijven: het derde deel in de serie: “De jonge rangers.”

In dit deel krijgen Amy, Eto en Hu te maken met een vijand die nog veel gevaarlijker is dan die uit de twee vorige delen. Een vijand die niet alleen giftig is als een slang , maar zijn slachtoffers ook probeert in een wurgende greep te krijgen. Om zijn doel te bereiken, lijkt hij geen middel te schuwen.

Zal het Eto, Amy en Hu lukken deze schurk op tijd te ontmaskeren, voordat hij blijvende schade aan kan richten? Je kunt de avonturen van het drietal, die zich niet alleen in Botswana afspelen, maar ook in Zimbabwe en China, DV vanaf dit najaar lezen in “Het gif van de slang”.

Janwillem

2 antwoorden op “Het gif van de slang”

 1. Ik heb heel veel zijn om het boek te kopen!
  Ik heb de eerste twee ook!
  Het is mijn lievelingsserie!

  Komen er nog meer delen?

  Groetjes Petra Geuze
  13 jaar
  Tholen

  1. Hallo Petra,

   Sorry dat mijn reactie even op zich heeft laten wachten.

   Fijn dat je de serie De jonge rangers leuk vindt. Het is in ieder geval de bedoeling dat er nog een vierde deel in de serie komt. In dit deel gaan Amy en Eto samen met hun vaders naar een ander wildpark. Uiteraard beleven ze daar ook weer de nodige avonturen.

   Veel leesplezier gewenst.

   Hartelijke groet,

   Janwillem Blijdorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.