Floris de Minstreel. Deel 7: De koelbloedige moordenaars

Floris, Veerle, Dolf en hun nieuwe vriendin Hillegonda zijn ternauwernood ontsnapt aan de wrede roofridder Bloody Henry en hopen in Leeds Castle de winter door te brengen. Dat pakt anders uit.

Hillegonda’s grootvader krijgt bericht dat hij Leeds Castle moet verlaten en zijn intrek kan nemen in een landhuis ten westen van Londen, niet ver van Stonehenge. Gelukkig kunnen Floris en zijn vrienden daar ook logeren.

Al meteen nadat ze in het huis zijn getrokken, komen ze erachter dat de vorige bewoners onder verdachte omstandigheden zijn gestorven. Ook gaan er geruchten dat er ’s nachts soms vreemde dingen gebeuren bij de Hangende Stenen.

Floris zou Floris niet zijn, als hij niet het naadje van de kous zou willen weten. Door zijn nieuwsgierigheid brengt hij niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van zijn drie metgezellen in gevaar …

De koelbloedige moordenaars verschijnt DV dit najaar

7 antwoorden op “Floris de Minstreel. Deel 7: De koelbloedige moordenaars”

 1. Ik kan gewoon niet wachten. Ik vind die hele serie zo ontzettend leuk. Zoveel boeken spelen zich tegenwoordig niet meer af in de middeleeuwen.

 2. Beste Jan Willem

  Zelf wacht ik weer in spanning af voor de 3 nieuwe boeken van u. Zelf ben ik ook weer met een verhaal begonnen en als dat af is zal ik het weer naar u door mailen. Ik probeer u tips hier goed in te verwerken zodat ik elke keer een stapje verder kom met schrijven. Ik wens u veel succes met inspiratie op te doen voor uw volgende boeken en ik vind het heel knap dat u meer dan een boek in een jaar kan schrijven!

  Groetjes Thomas

  1. Hallo Thomas,

   Leuk dat je weer aan een nieuw verhaal bent begonnen. Zelf ben ik klaar met de boeken voor dit jaar en alweer aan het achtste deel van Floris begonnen. Omdat ik schrijven heel erg leuk vind, kost het me niet zoveel moeite om een paar boeken per jaar te schrijven.

   Succes met je nieuwe verhaal! Ik zie het wel komen als je er klaar mee bent.

   Groet,

   Janwillem Blijdorp

 3. Ik kijk er erg naar uit ik heb al de bestaande delen al tich keet gelezen echt goede boeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.